• E-BEZPIECZEŃSTWO

Poniżej prezentujemy materiały, które są opublikowane na stronie naszej szkoły lub na stronie naszego fanpagea.
          • WPROWADZENIE W SZKOLE PAKIETU GSUITE
          • Pokaż
          • OTRZYMANIE GRANTU NA AKCJĘ SPOŁECZNĄ - ASY INTERNETU
          • Pokaż
          • ZAŁOŻENIE PODSTRONY DLA RODZICÓW- E-RODZICE
          • Pokaż
          • E-KONSULTACJE DLA RODZICÓW, UCZNIÓW I NAUCZYCIELI. WSPARCIE INFORMATYCZNE W ZAKRESIE BEZPIECZEŃSTWA W SIECI.
          • Pokaż
          • NAUCZYCIELI BIIBLUOTEKI RÓWNIEŻ PAMIĘTAJĄ O BEZPIECZEŃSTWIE W SIECI- E-BIBLIOTEKA
          • Pokaż
          • E-UCZNIOWIE- NASI UCZNIOWIE RÓWNIEŻ PAMIĘTALI O BEZPIECZEŃSTWIE W SIECI. PROWADZILI SWOJA WŁASNĄ PODSTRONĘ.
          • Pokaż
          • KOLOROWY TYDZIEŃ PROFILAKTYCZNY
          • Pokaż
          • DZIEŃ BEZPIECZNEGO INTERNETU
          • Pokaż
          • EDUKACJA WCZESNOSZKOLNA- WYKORZYSTANIE ZASOBÓW ZNAJDUJĄCYCH SIĘ W SIECI NA ZAJĘCIACH
          • Pokaż
          • UDZIAŁ W PROGRAMIE MEGA MISJA. WZMACNIANIE ŚWIADOMOŚCI W ZAKRESIE BEZPIECZEŃSTWA W SIECI NAJMŁODSZYCH UCZNIÓW.
          • Pokaż
          • UDZIAŁ W PROJEKCIE LEKCJA ENTER. ROZWÓJ KOMPETENCJI CYFROWYCH NAUCZYCIELI, W TYM ROZWÓJ KOMPETENCJI W ZAKRESIE E-BEZPIECZEŃSTWA, WOLNYCH LICENCJI.